top of page

Gordon Mac Donald

Rosette Spijker

Gordon Mac Donald behoort met West Coast Swing tot een van de beste WCS docenten en dansers in Nederland. Als achtergrond beoefende Gordon voornamelijk HipHop en RnB dancing. Zijn West Coast Swing loopbaan begon in Budapest en besloot alle andere dansen waaronder Zouk te laten vallen om zich volledig te storten op deze mooie dans. Hij ontwikkelde zich in vogelvlucht door lessen te nemen van de beste WCS docenten uit Amerika en Europa, wat hem nog meer deed inspireren om al zijn energie op de Nederlandse community te focusen.


 

Gordon is een WSDC Intermediate en de enige Advanced GPDIA West Coast Swing gecertificeerde docent in Nederland. Zijn doel is gefocused op de makkelijkste manier om connectie en elasticiteit te laten ontstaan tussen beide partners, met een sterke voorkeur om het muzikale deel binnen de dans te laten ontwikkelen.

 

Gordon geeft workshops, privelessen, bootcamps en reguliere lessen op aanvraag. Hij is te bereiken onder +31-624988489 of gordon@pureswingdance.nl

Rosette Spijker is binnen de nederlandse West Coast Swing de ontdekking van de afgelopen jaren. Vooral door de wijze waarop ze zich vastgebeten heeft in het overbrengen van de vrouwelijke zijde van het volgen en overnemen binnen deze dans heeft voor veel aanhangers gezorgd..! Rosette is sinds vorig jaar begonnen met West Coast Swing maar begon al snel te assisteren tijdens de reguliere lessen, workshops en bootcamps van PureSwing Dance.


 

Als achtergrond heeft Rosette een Salsa verleden waarin ze zich vooral bezig hield met choreography en geregeld optrad met verschillende showteams. Nieuwe toepassing van haar talenten is creeren van de amazing PureSwing Dance flyers!! Begin dit jaar heeft Rosette ervoor gekozen om zich volledig op West Coast Swing te storten en traint ze nu om naast de demos en improvisaties ook in shows deel te nemen. Als resultaat eindigde ze in de enige 2 WSDC competities waar ze in de Newcomers Divisie uitkwam meteen ook op de 1e plaats (Rusland en Hongarije)!

 

Rosette is voor haar Ladystyling- en improvisatie classes en privelessen te bereiken onder info@pureswingdance.nl

Certifications

Anchor 2

GPDIA Advanced West Coast Swing Instructor

WCS Academy Intermediate Instructor

GSDTA Associate

Anchor 5

Achievements

Competition:

 

Newcomers

-    Norway Westie Fest,  September 2013, Finals

-    Dusseldorf, October 2013, 1st Place JnJ Open Division

Novice

-    Hungarian Open, May 2014, Finals

-    Norway Westie Fest, September 2014, Finals

-    Budafest, January 2015, Semi-Finals

-    Helsinki, November 2015, 4th Place

-    Moscow Westie Fest December 2015, 4th Place

-    Budafest, January 2016, 4th Place

Intermediate

-    Austria, April 2016, Finals 

Competition:

 

Newcomers

-    Moscow Westie Dance Fest, December 2015, 1st place

-    Budafest, january 2016, 1st place

Novice

-    Austria, April 2016, Finals 

bottom of page